Dortmund slog Newcastle United 2-0 for at toppe Champions League-gruppestillingen

Gruppe F i Champions League-dødsgruppen indledte en konkurrence. Dortmund mødte Newcastle United hjemme. Med mål fra Phil Kruger og Brandt slog Dortmund Newcastle United med 2-0. Dortmund fører i øjeblikket gruppen med 7 point, men den største pointforskel mellem de fire hold er kun 3 point. Situationen for at kvalificere sig til gruppen er stadig meget stram.
Sidste weekend led Dortmund et katastrofalt nederlag 0-4 i El Clasico mod Baye, mens Newcastle uventet gav Arsenal sit første liga-nederlag på 1-0. At dømme ud fra de to holds situation er Dortmunds tilstand bekymrende. Men så snart kampen startede, indledte spillee iført Borussia Dortmund trøje en voldsom offensiv midt i jubel fra utallige hjemmefans. Og de spillede et fantastisk samarbejde i første halvleg. Phil Krugers mål hjalp holdet med at tage en 1-målsføring. I anden halvleg scorede Brandt endnu et mål på kontraangrebet. I sidste ende blev denne afgørende kamp med succes vundet.
Sejren i denne kamp var spændende for Dortmund-fans, som var stolte af deres holds præstationer. Utallige fans viftede med gule Billige fodboldtrøjer for at støtte og opmuntre deres elskede hold. I næste runde skal Dortmund møde AC Milan, der netop besejrede Paris Saint-Germain. Situationen med at kvalificere sig til gruppen afsløres muligvis ikke før sidste runde. Jeg tror dog, at Dortmund i fremtidige kampe vil fortsætte med at stole på sin enestående styrke og utrættelige indsats for at vinde flere hæder i Champions League.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Borussia Dortmund trøje,Billige fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 57 تاريخ : پنجشنبه 18 آبان 1402 ساعت: 1:53