mirakelvending

I de 26 runder af Premier League besejrede Arsenal Bouemouth 3-2 i kampen. Da Arsenal kom bagud med to mål, scorede Thomas og Ben White to mål for at hjælpe Arsenal med at udligne. Nelson, der til sidst kom fra bænken, læste The volley i anden fase hjalp Arsenal med at fuldføre deres femte store vending i sæsonen. Alle Arsenal-fans husker hans navn og den Billige fodboldtrøjer, han havde på. Arsenal fører stadig stillingen med en fordel på 5 point.
I starten af kampen scorede Bouemouth et mål på 11 sekunder. Arsenals forsvar gav Bouemouth en chance for at udvide scoringen. Arsenal gav dog ikke op i 0-2-situationen. De tog gradvist kontrol over spillet fra anden halvleg. Thomas og Ben White scorede to mål og udlignede med succes. Efterhånden som spillet skred frem, blev stemningen på banen mere og mere spændt. Da kampen gik ind i stoppetid, viste Arsenal deres modstandsdygtighed. I det 97. minut lavede Nelson, iført Arsenal fodboldtrøjer nr. 24, en buzzer-beater for at hjælpe Arsenal med at slå Bouemouth 3-2, og tusindvis af fans fejrede vildt.
Denne kamp fik fansene til at føle charmen ved fodbold og viste også Arsenals styrke. Gennem vendingen i dette spil så mange fans Arsenals fulde modstandskraft, og Arsenal, der ikke gav op i sidste øjeblik, er uovervindelige. Mange fans tror, at Arsenal allerede har temperamentet som en mester og er meget håbefulde på at genvinde den længe tabte ligatitel. Lad os velsigne Arsenal!

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Billige fodboldtrøjer,Arsenal fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 86 تاريخ : يکشنبه 14 اسفند 1401 ساعت: 23:50