Manchester City 1-1 Villa, sejrsrække sluttede

Sjette runde af Premier League 2022-23 fortsætter, hvor Manchester City spiller mod Aston Villa på Villa Park. Ingen mål i første halvleg,  anden halvleg brød Haaland, iført en Manchester City fodboldtrøjer , dødvandet for Manchester City med assist fra De Bruyne. Haaland scorede 10 mål i 6 runder, hvilket gjorde Newcastle-stjeen uafgjort. Mick Quinns Premier League-scoringsrekord i de første seks runder er blevet den første spiller til at score flest mål i de fem store ligaer i denne sæson.
Villa slog dog tilbage flere gange i anden halvleg, og Leon Bailey fik udlignet. Selvom der var vidunderlige assists fra De Bruyne denne gang, var mange Manchester United-spillere ude af form og lavede mange fejl. Redningen fra målmand Martinez, der var iført en Aston Villa trøje, var også meget spændende.
Grunden til, at Manchester City ikke kunne vinde denne kampagne, er, at Guardiola har for mange ideer, og at spillee ikke er i god form. Til sidst stod Manchester City uafgjort 1-1 til Villa, og den to-spil lange sejrsrække sluttede. I øjeblikket er de 1 point efter Arsenal, som har en kamp mindre, og er nummer to i Premier League.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Manchester City fodboldtrøjer,Aston Villa trøje, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 138 تاريخ : يکشنبه 20 شهريور 1401 ساعت: 13:50