Arsenals comeback for at slå Manchester City for at vinde titlen

Arsenal, der gik glip af Premier League-titlen i sidste sæson, mødte Manchester City igen efter at have foretaget stærke signaturer denne sommer. Denne gang var Arsenal ikke længere den side, der blev knust. Selv efter at have indkasseret et mål først, gik Arsenal ikke tilbage, udlignede i kampens sidste minut og fik det sidste grin i straffesparkskonkurrencen. Afsluttede den 8-spil lange tabsrække mod Manchester City og vandt Community Shield.
I denne kamp sendte Manchester City tre offensive spillere, Harland, Glarish og Alvarez. Kovacic, der netop havde taget Manchester City fodboldtøj på, indvarslede sin officielle debut. Rice, Havertz og Timber, der blev underskrevet af Arsenal i sommer, spillede også alle. Begge sider formåede ikke at finde scoringsmuligheder i det meste af kampen, indtil det 77. minut, Manchester City med succes kontraangreb, Palmer scorede for at bryde dødvandet og hjalp Manchester City med at føre 1-0. Lige da folk troede, at Manchester City var ved at vinde, hjalp Trossards venstrebenede skud i det 10. minut af pausen i anden halvleg Arsenal med at udligne i sidste øjeblik. Arsenal slæbte kampen med succes ind i en straffesparkskonkurrence. Til sidst besejrede Arsenal Manchester City 5-2 samlet og opnåede et comeback i modvind for at vinde mesterskabet. Det er værd at nævne, at sidste gang Arsenal slog Manchester City var den 19. juli 2020.
Denne sommer lancerede Arsenal en ny Arsenal fodboldtrøjer for at hylde mesterskabssæsonen for 20 år siden. Arsenals samlede styrke, som er blevet forstærket denne sommer, er faktisk forbedret i forhold til sidste sæson. Inden starten på den nye Premier League-sæson har de allerede vundet to mesterskaber, Emirates Cup og Community Shield, og holdets moral er også blevet væsentligt forbedret. Arsenal ledet af Arteta vil angribe den nye sæson med en ny indstilling. Den nye Premier League-sæson er ved at starte, jeg tror på, at Arsenal kan skabe flere overraskelser for fans!

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Manchester City fodboldtøj,Arsenal fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 54 تاريخ : چهارشنبه 18 مرداد 1402 ساعت: 2:00