Ronaldo vandt sit første mesterskabstrofæ efter at have sluttet sig til den saudiske liga

2023 Arab Champions Cup-finalen, Riyadh Crescent vs AL Nassr. Den 38-årige Ronaldo scorede to gange med 1 mål bagud, hvilket førte 10-mands AL Nassr til at besejre Riyadh Crescent, hvilket hjalp holdet med at vinde den første Arabiske Champions Cup i holdets historie! Dette er Ronaldos første mesterskabstrofæ i AI Nassr fodboldtrøje, og det er samtidig det 35. mesterskabstrofæ i Ronaldos fodboldkarriere.
Efter stærke signinger denne sommer har den saudiske liga samlet mange spillere med enestående styrke i europæisk fodbold. Det gjorde også dette spil til en konkurrence på europæisk niveau, hvor begge sider sendte deres hovedopstillinger ud. De to hold var i et dødvande i begyndelsen af kampen, indtil anden halvleg tog Riyadh Crescent føringen for at bryde igennem målet og scorede et mål. AL Nassr, som faldt bagud i scoringen, blev mere og mere aktiv i angrebet, men formåede ikke at udgøre en væsentlig trussel. Efterfølgende blev forsvarsspiller Amri udvist med et rødt kort for en fejl, mens han forsvarede. I lyset af desperationen rejste Cristiano Ronaldo sig iført den legendariske nr. 7 Billige fodboldtrøjer op og hjalp AL Nassr, der kun havde 10 spillere tilbage, med at udligne i kampens 74. minut. I det 97. minut af forlænget spilletid scorede Ronaldo med et hovedstød for at hjælpe AL Nassrs utrolige 2-1-vending. I det 111. minut pådrog Ronaldo sig en knæskade og blev udskiftet. Heldigvis gik holdkammeratee i sidste øjeblik alt ud for at bevare fordelen til det sidste.
Fra 0-1 til 2-1 viste den 38-årige Ronaldo en ubøjelig kampgejst og blev den største bidragyder til AL Nassrs mesterskab. Samtidig vandt Ronaldo også denne begivenheds gyldne støvle med en perfekt præstation på 6 mål i 6 kampe. Selvom han var langt væk fra den almindelige europæiske arena, gjorde Ronaldo stadig sine holdkammerater og alle fans skøre med sin enestående præstation og lederskab. Tillykke Ronaldo!

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : AI Nassr fodboldtrøje,Billige fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 52 تاريخ : يکشنبه 22 مرداد 1402 ساعت: 23:02