Liverpool 1-0 Manchester City afslutter tre-kamps tabsrække

I 11. runde af Premier League spillede Liverpool mod Manchester City på Anfield hjemme. Ingen af ​​holdene scorede i første halvleg. I anden halvleg scorede Salah sejrsmålet. Liverpool greb muligheden og besejrede endelig Manchester City 1-0 hjemme, Manchester City led deres første nederlag i ligaen.
I denne kamp vakte Nunes, der kom fra bænken, foruden at Salah bar Billige Liverpool fodboldtøj bø nr. 11, også diskussioner blandt fans efter kampen, hovedsageligt på grund af hans afleveringsvalg i kampens sidste øjeblikke, hvilket gjorde Liverpool miste målet. bold chance.
Det er dog værd at nævne, at Nunes var i god form i de foregående to kampe og scorede mål, men afleveringer er hans svaghed. Hvis han ikke tilpasser sig og justerer så hurtigt som muligt, kan hans taktiske præstation bag Liverpool blive værre. blive mere påvirket.
Apropos Haaland, så er han virkelig meget stærk. Haaland har spillet i 11 kampe, siden han var iført Manchester City fodboldtrøjer og har bidraget med 17 mål og mange assists. Manchester Citys samlede styrke er også meget stærk. Men det må indrømmes, at hjemmefansene kan bestemme spillets retning. Meningen og værdien af ​​fodbold kan være, at spillee på banen og titusindvis af tilskuere går sammen om at skabe mirakler!

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Billige Liverpool fodboldtøj børn,Manchester City fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 114 تاريخ : سه شنبه 26 مهر 1401 ساعت: 21:44