Bellinghams 2 mål og 1 assist hjælper Real Madrid med at vende sejren

I anden runde af La Liga i den nye sæson vendte Real Madrid Almeria 3-1 på udebane. Bellingham bidrog med 2 mål og 1 assist og styrede vendingen med sin egen styrke. Bellingham, der er 103 millioner euro værd, bærer Billige fodboldtrøjer nr. 5 på banen og er kendt som Zidanes efterfølger. Folk har altid været fulde af forventninger til hans præstation. Bellingham, der kom til La Liga, skuffede ikke, og viste endda en fremragende præstation, der oversteg forventningee.
I kampens første halvleg scorede Aribas, en spiller fra Real Madrids ungdomstræning, et hovedstød i det 3. minut for at give Almeria en uventet føring, men i kampens 19. minut var Bellinghams mål let. Hurtigt udlignede resultatet. I anden halvdel af kampen assisterede Kroos Bellingham med et hovedstød og scorede to gange for at hjælpe Real Madrid med at overhale scoringen. Derefter hjalp Bellingham Vinicius med at sikre sejren, og Real Madrid vandt deres første to på hinanden følgende La Liga-sejre. En ustoppelig Bellingham var kampens ubestridte mand.
Bellingham, som kun tog Real Madrid trøje på denne sommer, Real Madrid-fans troede, at han ville have brug for en tilpasningsproces, men præstationen af 3 mål og 1 assist i de to kampe fik folk til virkelig at indse, hvad værdi for pengene er. Som midtbanespiller har Bellingham domineret begge kampe og er topscorer i La Liga. Det opdaterede Galaxy-slagskib har sat sejl igen! Måske vil Bellingham bringe os flere overraskende præstationer!

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Billige fodboldtrøjer,Real Madrid trøje, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 73 تاريخ : دوشنبه 30 مرداد 1402 ساعت: 1:42