Messi Paris Saint-Germain spil 50, milepælskamp

I Champions League-kampen mellem Paris og Maccabi Haifa fuldendte Messi den 50. milepæl i sin Paris-karriere og bidrog med 2 mål og 2 assists, og han blev kåret til spillets bedste spiller.
Det var en milepælskamp, ​​efter Messi iførte sig Billige Paris Saint-Germain fodboldtøj bø. I de første 18 minutter brød han dødvandet for Paris Saint-Germain og scorede et mål. I det 43. minut modtog Messi endnu en assist fra Mbappe og scorede det andet mål med et langskud efter på hinanden følgende afleveringer. Derudover assisterede Messi også Neymar til at score et enkelt mål i det 34. minut. I slutningen af ​​kampen hjalp Messi Soler med at slå stillingen 7-2.
Messi gennemførte 2 skud og 1 aflevering i første halvleg. Det er anden gang i karrieren, at han gør det i en enkelt Champions League-kamp, ​​sidste gang det skete i april 2009, hvor han var iført en FC Barcelona trøje/fodboldtrøje hjemme mod Baye i Champions League.
Man kan sige, at dette er et spil, der kan betragtes som et repræsentativt værk. Rekorden med 22 mål og 27 assists kan siges at være meget god, og det er grunden til, at selvom Messis kontrakt ikke er udløbet, kan de øverste ledere i Paris Saint-Germain ikke vente med at foy Messis kontrakt.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Billige Paris Saint,Germain fodboldtøj børn,FC Barcelona trøje,fodboldtrøje, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 101 تاريخ : پنجشنبه 5 آبان 1401 ساعت: 18:52