Paris har færre udebanemål i gruppespillet og tabte førstepladsen i Champions League-gruppen

I sjette runde af Champions League-gruppespillet besejrede Paris Saint-Germain Juventus 2-1 på udebane, men på grund af Benficas 6-1 udesejr over Maccabi Haifa. Paris Saint-Germain mistede deres førsteplads i gruppen på grund af færre udebanemål i gruppespillet.
Paris Saint-Germain og Benfica er de to bedste i gruppe H. Derfor er spændingen i slutrunden, hvem der kan få førstepladsen i gruppen. Den franske angriber Mbappe, iført en Paris Saint-Germain fodboldtrøjer, har været i god form for nylig, og hans præstation på banen tiltrækker stadig alles opmærksomhed. I det 13. minut, efter at have passeret to personer i træk forrest i straffesparksfeltet, skød han pludselig, bolden fløj direkte ned i det nederste højre hjøe af målet, og Paris førte 1-0. Juventus, der allerede havde været tidligt ude, gav dog åbenbart ikke op. I det 39. minut skovlede Bonucci og brød nettet og hjalp Juventus med at udligne. I det 68. minut lavede Mbappe en direkte aflevering, og Mendes scorede med et stærkt skud. Til sidst vandt Paris Saint-Germain 2-1 på udebane.
Siden Benfica slog Maccabi Haifa 6-1 i denne runde, er det samlede antal scorede mål og det samlede antal indkasserede mål nøjagtigt det samme grundet forholdet mellem vinderen og taberen. Sammenligner man det samlede antal mål scoret på udebane af de to hold, fører Benfica derfor 9-6. 1. pladsen i Champions League-gruppen.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Paris Saint,Germain fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 111 تاريخ : جمعه 13 آبان 1401 ساعت: 19:18