10-mands Manchester City slog Fulham 2-1, Haaland lore straffespark

Manchester City gæster Fulham i 15. runde af Premier League. Til sidst slog Manchester City med en person mindre Fulham 2-1.
I udekampen mod Dortmund blev Haaland skiftet ind ved pausen på grund af en fodskade og feber. Herefter missede han kampene mod Sevilla og Leicester City. Og mod Fulham på hjemmebane scorede Haaland, der kom sig over en skade, det afgørende sejrsmål for Manchester City på straffesparket.
I 2. minut af stoppetiden blev De Bruyne sparket i straffesparksfeltet, og Manchester City fik straffespark. Haaland skød med venstre fod, og selvom målmanden gættede den rigtige retning, formåede han alligevel ikke at forhindre bolden i at gå i nettet. Efter at have scoret målet tog Haaland sin Billige Manchester City fodboldtøj bø af og viftede febrilsk med sin trøje for at fejre det. På grund af dette fik han et gult kort. Guardiola på sidelinjen var også meget begejstret og viste sværhedsgraden af ​​denne sejr.
Lineker skrev på sit personlige sociale medie: Manchester City på ti mand stolede på Haalands straffespark for at overbevise modstanderen. Hvis de har ti mand til at udfordre hvert spil, kan de spille bedre.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Billige Manchester City fodboldtøj børn, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 103 تاريخ : چهارشنبه 18 آبان 1401 ساعت: 20:38