Richarlison bryder ud, Tottenham 2-0 Marseille

2022/23 UEFA Champions League Gruppe D Gruppe D Runde 1 - Tottenham Hotspur slog Marseille 2-0 hjemme. Efter kampens start spildte begge sider en masse gode offensive muligheder på banen, ingen af ​​sidee scorede. I anden halvleg begyndte den brasilianske angriber Richarlison, iført en Tottenham Hotspur trøje/fodboldtrøje, at spille, hvor han scorede sit første mål i sin Tottenham-karriere med et hovedstød og derefter igen inden for fem minutter. Hjalp Tottenham med at slå Marseille 2-0 og vandt Champions League!
Selvom Tottenham-ledelsen har opgraderet rækken i alle aspekter i denne sæson, betragtes de to Premier League-guldstøvler, Sun Xingmin og Kane, stadig af mange fans som holdets kee, og deres samarbejde betragtes også som Tottenhams angreb. dræber, men i denne kamp mod Marseille præsterede Sun Xingmin og Kane ikke godt. Mange fans iført Tottenham Hotspur fodboldtrøjer følte, at de spildte muligheder og følte sig ekstremt skuffede.
Selvom Tottenham vandt kampen denne gang, hvis de ønsker at gå længere i Champions League, skal Tottenhams hovedstyrke komme tilbage i form så hurtigt som muligt.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Tottenham Hotspur trøje,fodboldtrøje,Tottenham Hotspur fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 107 تاريخ : دوشنبه 21 شهريور 1401 ساعت: 19:05