Messi vender tilbage og scorer, da Paris slår Angers 2-0

I 18. runde af Ligue 1 indvarslede Messi endelig den første klubkamp i VM. Paris Saint-Germain spillede mod Angers på hjemmebane.
Over for Angers på hjemmebane havde Mugelle, iført Paris Saint-Germain fodboldtrøjer nr. 26, en assist i første halvleg og anden halvleg. Ekitiq og Messi scorede henholdsvis, og besejrede til sidst modstanderen 2-0. Dette er Messis første kamp efter at have gennemført sit VM, og han scorede også sit første mål i 2023. Messi har bidraget med 13 mål og 14 assists i 20 kampe for Paris Saint-Germain i denne sæson.
Efter VM vendte Messi tilbage til Argentina for at nyde en afslappet ferie. Denne kamp var hans første kamp tilbage til Paris Saint-Germain, og klubben holdt ikke en fejringsceremoni hjemme for at byde velkommen til hans tilbagevenden. Men da spillerlisten blev sendt inden kampen, havde fans blandt publikum allerede sendt den varmeste tilråb og klapsalver og udtrykt respekt og velkommen til VM-mesteren. Denne gang scorede han det første mål i det nye år, og Messis 2023 startede glat.
Messis kontrakt udløber til sommer, og spørgsmålet om, hvorvidt Messi kan fortsætte med at bære Billige Paris Saint-Germain fodboldtøj bø, vil være det emne, som mange fans er mest bekymrede over.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Paris Saint,Germain fodboldtrøjer,Billige Paris Saint,Germain fodboldtøj børn, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 99 تاريخ : شنبه 24 دی 1401 ساعت: 23:36