Kæmp om toppen af ranglisten

Premier League-mesterskabet er gået ind i den mest kritiske periode, Arsenal mod Manchester City på hjemmebane. De Bruyne åbnede scoringen i første halvleg, og Saka, iført en Arsenal fodboldtrøjer, scorede et straffespark. I anden halvleg scorede Grealish og Haaland to mål i træk. Til sidst besejrede Manchester City Arsenal 3-1 på udebane og uafgjort med 51 point. Arsenal toppede med en kamp mere listen med en målforskel.
Selvom Arsenal præsterede meget godt i begyndelsen af sæsonen, har Manchester City topspillere som verdensklasse-midtbanespilleren De Bruyne og målmaskinen Haaland og et fremragende taktisk system. Når pointene er 8 point efter, er Manchester City stadig Premier League. Favorittee til at vinde titlen, Manchester City fodboldtrøjer er stadig den bedst sælgende Premier League. I denne kamp blev Arsenal undertrykt af Manchester City med hensyn til erfaring og taktik. Manchester Citys tre mål kom alle fra fejl eller stjæle på Arsenals bagbane. Grealishs tilstand bliver bedre og bedre. Han kom direkte ind i straffesparksfeltet og scorede et mål for at overhale. De Bruyne er værdig til at være en midtbanespiller i verdensklasse. Han fangede direkte Fuan Jianyangs fejl og lobbede direkte målet. Han hjalp også Harland med at score et mål, hvilket brød Harlands tilstand af ikke at score i tre på hinanden følgende kampe.
Selvom pointene er lige, har Arsenal i øjeblikket en kamp mindre end Manchester City, og initiativet til at vinde mesterskabet er stadig i Arsenals hænder. Manchester United, der er placeret på tredjepladsen, kan siges at være genfødt i denne sæson, og har i øjeblikket scoret 46 point. Fodbold har altid været uforudsigelig, og det er aldrig sikkert, hvem den endelige mester bliver, før det sidste øjeblik. Men hvis Manchester City kan opretholde denne tilstand i næste kamp, så er sandsynligheden for at vinde Premier League stadig meget høj.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Arsenal fodboldtrøjer,Manchester City fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 104 تاريخ : پنجشنبه 27 بهمن 1401 ساعت: 16:00