Intet mirakel, Liverpool slog ud

Liverpool, der er kendt for at være gode til at vende, indvarslede ikke et mirakel. Efter at være blevet vendt af Real Madrid 5-2 i første kamp, tabte Liverpool til Real Madrid 0-1 igen i anden kamp. Den samlede score for de sidste to runder var 6-2. Liverpool blev elimineret.
Til dette spil spillede alle hovedspillee fra de to hold. Liverpools fire store angribere Salah, Jota, Nunez og Gakpo dukkede alle op i startopstillingen. Men over for det voldsomme angreb fra Real Madrid, som har en fordel på tre mål, faldt Den Røde Hærs forsvar i panik. Blot 15 minutter før åbningen afsluttede Real Madrid 15 skud. Heldigvis spillede Alisson, iført målmand Billige fodboldtrøjer nr. 1, tappert og holdt fast i den sidste forsvarslinje. Selvom den Røde Hær også skabte mange skudmuligheder, kunne de stadig ikke ændre på situationen. Som tiden gik, blev situationen mere og mere anspændt og ængstelig. Indtil det 79. minut assisterede Vinicius, og Benzema scorede sejrsmålet. Dette er afslutningen på Liverpools Champions League-rejse i denne sæson.
For Real Madrid trøje samlede undertrykkelse på banen demonstrerede 17-9-skuddet objektivt begge siders offensive styrke. Det er også tredje sæson i træk, at Real Madrid slår Liverpool i Champions League. I de seneste otte UEFA Champions League-kampe mellem de to hold har Real Madrid vundet 7 sejre og 1 uafgjort mod Liverpool og er fortsat ubesejret. Liverpool, som er blevet elendigt elimineret, skal genvinde sin styrke og hellige sig konkurrencen om de fire bedste i Premier League.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Billige fodboldtrøjer,Real Madrid trøje, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 93 تاريخ : پنجشنبه 25 اسفند 1401 ساعت: 22:41