Spanien 3-0 Norge

Spanien slog Norge med 3-0 på hjemmebane i første runde af Europa Cup-kvalifikationen Gruppe A. Keespilleren på det norske hold, Harland, kunne ikke spille på grund af en skade. Olmo brød dødvandet i første halvleg, og Joselu, der var iført en Spanien fodboldtrøjer, kom fra bænken i anden halvleg, greb chancen i kampens sidste fase og scorede 2 mål i træk for at sikre sejren. .
Selvom det spanske hold startede situationen tidligt, var deres efterfølgende præstation ikke tilfredsstillende, og kvalitetsniveauet var ikke så godt som forventet. Indtil slutningen af anden halvleg greb Joselu, der kom fra bænken, muligheden for at score 2 mål i træk. Det norske holds samlede præstation er stadig god. Selvom Erdegaard iført den Norge landsholdstrøje havde mange chancer i offensiven, er det ærgerligt, at det ikke lykkedes ham at bryde igennem modstanderens mål. En konfrontation mellem de to sider i spillet, dommeren lavede ikke et straffespark, hvilket også skabte en del kontroverser.
Den største beklagelse ved dette spil er, at Haaland ikke dukkede op på banen. Hvis Haaland er til stede, med Spaniens præstation i denne kamp, er det ikke sikkert, hvem der vinder. Nu kan vi kun forvente, at Harland vender tilbage fra en skade hurtigst muligt, og håber, at begge sider kan vise deres sande styrke i næste landsholdskonkurrence.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Spanien fodboldtrøjer,Norge landsholdstrøje, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 85 تاريخ : يکشنبه 6 فروردين 1402 ساعت: 22:16