Haaland vender tilbage til Manchester City 4-1 Southampton

I 30. runde af Premier League spillede Manchester City ude mod Southampton, der lå i bunden. Det norske geni Haaland kom tilbage iført en Manchester City trøje og scorede to gange, samt mål fra Grealish og Alvarez. Til sidst slog Manchester City Southampton 4-1 på udebane og vandt 9 sejre i træk i alle tueringer. Spillere satte også en række nye rekorder i spillet.
I denne kamp udsendte Guardiola alle hovedspillee, og Harland vendte også tilbage fra en skade og kom ind i startopstillingen. I kampens første halvdel, overfor Southamptons stramme forsvar og hurtige kontraangreb, var Manchester City i lang tid ude af stand til at åbne situationen. Indtil det 45. minut af kampen assisterede De Bruyne, iført Manchester City fodboldtrøjer nr. 17, Harland med et hovedstød og scorede det første mål. Dette er også De Bruynes 100. assist i hans Premier League-karriere. I det 68. minut lavede Glarish et indlæg, og Harland scorede to gange med et underbud. Haaland scorede 30 mål for Manchester City i denne sæson og scorede sit 200. mål i karrieren, hvilket er af stor betydning for enhver spiller.
Sejren i dette spil har gjort det muligt for holdet at fastholde trenden med at indhente toppen af klassementet. Så længe holdet kan præstere stabilt, har de stadig en chance for at konkurrere om Premier League-mesterskabet. I næste uge indvarsler Manchester City første runde af UEFA Champions League 1/4 knockout-kampen med Baye. Haalands tilbagevenden vil naturligvis bringe stor hjælp til holdet. Vi ser frem til en vidunderlig kamp mellem Manchester City og Baye.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Manchester City trøje,Manchester City fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 84 تاريخ : دوشنبه 21 فروردين 1402 ساعت: 0:10