Real Madrid slog Chelsea 2-0

I den første kamp i Champions League-kvartfinalee slog Real Madrid Chelsea 2-0 hjemme. Benzema, der har været i en varm tilstand for nylig, scorede det første mål for Real Madrid. I det 59. minut var Chilwell rød, og Asensio scorede fra bænken for at udvide Real Madrids fordel. Det er første gang i Real Madrids historie, at de slår Chelsea på hjemmebane.
Under kampen tog hovedspillee fra begge sider Billige fodboldtrøjer på og stod på banen. At dømme ud fra opstillingen så de to hold ud til at være jævnbyrdige, men efterhånden som kampen skred frem, indså folk Real Madrids modenhed og stabilitet. I starten af kampen tog Chelsea føringen i angrebet, men de formåede desværre ikke at gribe chancen. Real Madrid, der spillede på hjemmebane, tog gradvist kontrol over rytmen. I det 22. minut blev Vinicius' skud blokeret, og Benzema fulgte op med et supplerende skud for at bryde dødvandet for Real Madrid. De to sider var i et dødvande i lang tid bagefter. Chelsea ønskede desperat at udligne, men der så ikke ud til at være nogen effektiv måde. I det 59. minut stod Chilwell iført Chelsea fodboldtrøjer nr. 21 over for Rodrigo og rakte direkte ud for at blokere ham og blev straffet med et rødt kort. Chelsea, som ikke var dominerende i starten, blev sværere. Asensio kom fra bænken og scorede et mål for at hjælpe Real Madrid med at sikre sejren 2-0.
Ifølge statistikker bar Benzema en Real Madrid trøje og scorede 349 mål for holdet, kun næst efter Ronaldo på holdets historiescorerliste. Det er også værd at nævne, at den 35-årige Benzema er blevet den ældste målscorer i Champions Leagues kvartfinaler siden 1999. Og dette mål gav ham også mulighed for at skabe en række rekorder. Han blev den fjerde spiller til at score 90 mål i Champions League efter Ronaldo Messi og Lewandowski. Antallet af mål nåede 17, og blev den tredje person i historien og så videre.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Billige fodboldtrøjer,Chelsea fodboldtrøjer,Real Madrid trøje, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 84 تاريخ : پنجشنبه 24 فروردين 1402 ساعت: 23:39