Premier-League-kamp

Det er weekend igen, og de fem bedste europæiske ligaer spilles efter hinanden. Blandt dem er kampen om 4 og nedrykningsstregen i Premier League ekstremt hård. Blandt dem tiltrak de tre kampe Tottenham, Aston Villa og Chelsea mange Premier League-fans opmærksomhed.
Chelseas rekord er ikke blevet bedre, siden Lampard tog over. Mod Brighton på hjemmebane, selvom Chelsea scorede det første mål, lavede Enciso, iført Brighton Billige fodboldtrøjer nr. 20, en verdensbølge i anden halvleg for at hjælpe Brighton med at slå de blå på udebane. Kepa, iført Billige Chelsea fodboldtøj bø, bidrog med 9 redninger, men formåede stadig ikke at hjælpe holdet med at vinde point. The Blues, som har tabt 5 kampe i træk, er længere væk fra det europæiske teater. I samme tragiske Tottenham-kamp mod Bouemouth scorede de to hold successivt, og med en scoring på 2-2 stødte de på Ouattaras mål i pausetiden. Det tabende Tottenham missede chancen for at bringe Manchester United ud af kampen og fortsatte med at ligge på femtepladsen.
Aston Villa, der er placeret bag Tottenham, besejrede Newcastle 3-0 hjemme og opnåede for nylig en rekord på 7 sejre og 1 uafgjort. De er i øjeblikket kun 6 point væk fra Manchester United på fjerdepladsen. Inden 2023 scorede Villa i alt 32 point, holdet med flest point i Premier League. Martinez, iført en Aston Villa fodboldtrøjer, klarede sig godt, med i alt 8 nul-plomber, hvilket også er det hold med flest i Premier League. Ifølge en sådan ustoppelig effekt er et Champions League-sæde ikke umuligt for Villa.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Billige fodboldtrøjer,Billige Chelsea fodboldtøj børn,Aston Villa fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 73 تاريخ : يکشنبه 27 فروردين 1402 ساعت: 22:52