Milan Derbyet bliver gentaget i Champions League-semifinalen efter 20 år

For en uge siden vandt Inter Milan en 2-0-sejr på Stadium of Light. Nerazzurri, der vendte tilbage til hjemmebanen med en fordel på 2 mål, var fuld af kampgejst. Utallige hjemmefans iført Inter fodboldtrøjer viftede med deres flag og råbte på tribunen, mens de ventede på, at Nerazzurri skulle komme sig. Denne gang skuffede Nerazzurri ikke. Med en samlet score på 5-3 gik de med succes videre til semifinalee i Champions League og møder deres byrival AC Milan i semifinalen.
I det 14. minut af åbningskampen scorede Barrera målet, hvilket åbnede scoringen for holdet i to på hinanden følgende kampe. Lautaro udnyttede sejren til at jagte hovedstødet og scorede, men desværre blev han dømt ugyldig for at skubbe. Inden pausen gav Benfica, der var bagud med 3 point samlet, ikke op. Orsnes, der bar Billige Benfica fodboldtøj nr. 8, scorede et hovedstød til holdet for at få et mål tilbage inden pausen. Nerazzurri gav ikke Benfica for mange chancer i anden halvleg. Lautaro og Joaquin Correa scorede på hinanden følgende mål, og Di Marco bidrog med to assists. Stillingen var 3-1. Med kun 10 minutter tilbage af kampen har slutresultatet været svært at påvirke, men Benfica gav ikke op. I slutfasen scorede Antonio Silva og Musa 2 mål i træk, og til sidst spillede de to hold 3-3.
Selvom de ikke vandt på hjemmebane, påvirkede det ikke hjemmefansens kaeval. Det er første gang, Inter Milan vender tilbage til semifinalee i Champions League efter 13 år. Sidst Inter Milan og Milan mødtes i semifinalee i Champions League var for 20 år siden, hvilket genoplivede de støvede minder fra utallige gamle fans. Selvom uanset hvem der kan gå videre til finalen, bliver de ikke de største favoritter i mesterskabet, men hvad så, hvem kan bestemme det endelige resultat. Er charmen ved fodbold ikke, at han er fuld af usikkerhed!

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Inter fodboldtrøjer,Billige Benfica fodboldtøj, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 87 تاريخ : پنجشنبه 31 فروردين 1402 ساعت: 23:37