Manchester City 4-1 Arsenal, vandt mesterskabsinitiativet

I 33. runde af Premier League slog Manchester City Arsenal 4-1 på hjemmebane. De Bruyne scorede 2 mål og 1 assist, Haaland scorede 1 mål og 2 assists, og Stones scorede i 2 på hinanden følgende ligarunder. I stillingen er Manchester City, med to kampe mindre, 2 point efter Arsenal. Før kampen var der entusiastiske Manchester City-fans inde og ude på stadion. De bar blå Billige fodboldtrøjer, holdt flag og bannere og heppede på deres yndlingshold og -spillere.
Denne længe ventede fokuskamp startede midt i hjemmefansens jubel og jubel. Spillere i klassiske Manchester City trøje viste deres stærke angrebsstyrke i begyndelsen af kampen. På kun 7 minutter efter åbningen tog De Bruynes sæt af kontraangrebs-mål føringen. Under pausetiden i første halvleg hjalp De Bruyne Stones med at score et mål gennem et sætspark på forreste bane. Manchester City fortsatte med at have en offensiv fordel i anden halvleg, De Bruyne scorede igen, og Harland lukkede sejren i pausetiden. Selvom Holding, der bar Arsenal fodboldtrøjer nr. 16, scorede et mål, slog Manchester City til sidst Arsenal 4-1. Få initiativ til at vinde Premier League.
Manchester City-spillere viste deres styrke og dygtighed som et tophold i denne kamp. Efter at have vundet denne kamp, kommer Manchester City tættere og tættere på de tre på hinanden følgende Premier League-titler. For det stigende Arsenal er fiasko den eneste måde at vokse på. De har dog stadig håbet om at konkurrere om mesterskabet. Så længe der er et glimt af håb, bør de kæmpe til sidste øjeblik. Dette unge hold har brug for tid til at finpudse, og en dag vil han stå på samme startlinje som Manchester City.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Billige fodboldtrøjer,Manchester City trøje,Arsenal fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 80 تاريخ : جمعه 8 ارديبهشت 1402 ساعت: 0:06