Portugal slog Tjekkiet på udebane til toppen af ​​klassementet

I femte runde af gruppe B i UEFA Nations League slog Portugal Tjekkiet 4-0 på udebane. Tre Manchester United-spillere ydede store bidrag til holdets sejr og hjalp Portugal midlertidigt med at toppe stillingen.
I denne kamp scorede Dalot, iført en Portugal landsholdstrøje, først for Portugal i det 32. minut, og modtog derefter en assist fra Manchester United-holdkammerat Bruno Feandez i anden halvleg for at fuldføre en bold og omskrive stillingen til 3-0. Manchester United. United man burde være den mest forbedrede, med en afspænding i sit startspil. Nu har Dalot indvarslet sit bedste jeg. Jeg tror på, at han vil have en god præstation i ligaen.
Selvom Portugal denne gang indvarslede en stor sejr, scorede den 37-årige Ronaldo ikke et mål. I sommer deltog Ronaldo ikke i træning med holdet for at opgive Manchester United fodboldtrøjer for at spille på Champions League-holdet. Ud over hans alder var hans krop og tilstand ikke så god som sidste sæson. At score et mål kan naturligvis ikke fuldt ud evaluere en spiller. Det fjerde mål mod Tjekkiet var en assist fra Ronaldo.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Portugal landsholdstrøje,Manchester United fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 118 تاريخ : دوشنبه 4 مهر 1401 ساعت: 18:19